El-installatør anbefaler en grøn omstilling.

Derfor anbefaler din el-installatør vedvarende energi

Vandstanden stiger og varmetemperaturerne er skyhøje for tiden.  Samtidig er antallet af private hjem, der får installeret komponenter af el-installatører, ligeledes steget. Det viser en nyere kultur trend. Flere og flere har nemlig fundet ud af, at det i længden kan betale sig at investere i vedvarende energi. Før i tiden var teknologien dyr, og oftest var det svært at finde en el-installatør eller elektriker, der ikke tog en formue for at sætte eksempelvis solceller på et tag. Men i takt med at teknologien er blevet bedre, så er det blevet billigere at få installeret, samt også en bedre investering på lang sigt.

El-installatører anbefaler grøn omstilling

I takt med at det bliver billigere og lettere at installere de vedvarende energikomponenter, så er der langt flere muligheder for den enkelte privatperson. Muligheder, som elektrikere og el-installatørerne rundt om i landet desuden anbefaler, når der skal være tale om vedvarende og bæredygtig energi for fremtiden.

De forskellige muligheder og løsninger tilpasses selvfølgelig efter behov. Har du eksempelvis en villa og overvejer du at gå til jordvarme, så er el-installatøren naturligvis klar med gode råd og ekspertise. Du er derfor i professionelle hænder, hver gang.
Her er der bare nogle af de komponenter, der med hjælp fra din el-installatør kan give din husstand vedvarende og bæredygtig energi:

  • En luft-til-luft varmepumpe kan være et energisparende supplement, hvis du bor i hus med elvarme. Pumpen består af to dele, hvor den udendørsdel omdanner luften omkring til varm luft og kan samtidig køle. Udedelen blæser herefter den varme luft ind i din bolig.
  • Solfangere er en anden løsning, hvis du vil spare på energibudgettet. Et solvarmeanlæg på taget omdanner de modtagne stråler til varme. Dog har et sådan anlæg ikke kapacitet til at opvarme en bolig på egen hånd hele året. Men det kan være et supplement til andre varme- og energikilder.

Snak med el-installatøren, og find ud af, hvilken løsning, der vil være bedst. Det gælder både for dig og dit hjem, men det gælder også miljøet.