Kultur og sportsrejser bliver stort i 2017.

Kultur og aktive rejser vil slå igennem i 2017

Flere og flere danskere er begyndt at holde af kultur og aktive rejser, fordi det giver øget overskud i hverdagen, når man vender hjem til Danmark og hverdagen igen. Rent faktisk er det blevet bevist i flere undersøgelser, at kombinationen af afslapning og motion på ferien giver en bedre søvn, lavere blodtryk og samtidig afhjælper det stress, som er et udbredt problem i dag. Der er altså ingen grund til ikke at være glad for aktive sportsrejser, og der er slet ikke grund til ikke at røre sig på sin ferie. Aktivitet på rejser kan være rigtig mange ting. Det behøver nemlig ikke at handle om, at man starter hver eneste morgen med at tilbagelægge et maraton på bare tæer. Aktive rejser kommer i mange forskellige former. Mange vælger f.eks. at tage på fodboldrejser, hvor de kan opleve topprofessionelle klubber fra sidelinjen.

Sport og kultur bliver kombineret i flere rejser

Kulturrejser har den samme sundhedseffekt på vores krop og sind. Flere tager til lande som Italien, Spanien og Portugal, for at opleve kulturoplevelser på tætteste hold. Kulturrejser bliver også i højere grad, kombineret med sportsrejser. På fodboldrejser til Barcelona kan man f.eks. opleve byen og de mange seværdigheder, imens man venter på den store kamp på Camp Nou. Kombinationen giver lidt for enhver smag og dermed muligheden for at rejse med familie, venner en kæreste. I 2017 vil vi opleve en større kombination af de to rejseformer. Vi vil også opleve at sportsrejser bliver mere populært for det ældre segment, da sundhed for alvor har taget grebet om vores hverdag.

Her er de bedste sportsrejser, som du kan tage af sted på til næste år

Aktive sportsrejser kan være meget forskellige, og det bedste er, at du selv bestemmer, hvad du har lyst til at lave på din ferie. Her kommer nogle tips, der kan guide dig til den helt rigtige tur:

  • Er du og dine medrejsende nogle træningsfreaks? Hvis svaret er ja, så findes der heldigvis mange træningshoteller rundt omkring i verden, der blot venter på at tage imod jeres motionshungrende kroppe. Her kan man dyrke alt fra svømning, tennis og fodbold.
  • Er du til mere stillesiddende aktivitet, kan du tage på fodboldrejse med familien eller vennerne til Barcelona. Her kan I hygge jer sammen om aktivitet, uden at det er jer, der får sved på panden. Fodboldrejser til Europa er i høj kurs i disse dage og der er gode muligheder for at kombinere sport og kultur.
  • Hvis du er af den lidt ældre generation, er der samtidig masser af muligheder for dig. Gåture i smukke omgivelser går aldrig af mode – og så er det tilmed sundt.

Som sagt forventer vi at se langt flere danskere tage på sportsrejser i 2017. Disse rejser handler ikke kun om sport men også om kultur og sammenhold. Rejserne bliver i højere grad kombineret med en- og flerdagsture til seværdigheder, afslapning og god mad. Derfor er de ikke kun interessante for unge men også ældre, der ønsker en ny og anderledes oplevelse. Har du fået blod på tanden for at høre mere, så kan vi anbefale at besøge http://www.latravel.dk/dk/Startsiden – et rejsebureau med speciale i sportsrejser, hvor fx. fodbold kan kombineres med kulturelle rejser.